header
 
     
Home
 
Over de Vrije Cyclo's
 
Nieuws
 
Organisaties 2023
 
Bestuur
 
Links
 
Contact
 

De Vrije Cyclo's zijn een wielertoeristenclub met meer dan 100 leden en organisator van heel wat wegtochten en een MTB tocht als aangesloten lid bij de VBR / VWB bond. De Vrije Cyclo's onderscheiden zich vooral met de 2 grote alom bekende tochten, met uitvalsbasis het sportcentrum te Veldegem. Dit zijn de IJzervalleitocht (eind juni begin juli week 26) en de Kerst-VTT (zaterdag voor kerst) die de club heel wat naam en faam hebben bezorgd. Die laatste is goed voor meer dan 2000 deelnemers en meerdere malen uitgeroepen tot de beste organisatie.

De Vrije Cyclo’s zijn in de echte zin van het woord een club voor clubleden die willen fietsen in alle vrijheid. Zo kan iedereen deelnemen aan tochten hoe, waar en wanneer men dit wil. Zo kan iedereen de volledige vrijheid van een individueel behouden en toch genieten van alle voordelen die wij u als club kunnen aanbieden. De mogelijkheid om in groep te fietsen wordt aangeboden, maar is geen prioriteit. Hebt u dit profiel dan zit u zeker goed bij ons!

Met deze website willen wij u geactualiseerde informatie aanbieden over onze club. Hebt u suggesties, opmerkingen, vragen of wil u zich aansluiten bij ons? contacteer ons!


Johan Ghekiere, De Voorzitter

club2
   
   
© Copyright 2023 - devrijecyclos.be - Alle rechten voorbehouden.